CAT  ES  EN      

Qui som

ENTORN MEDITERRANI és una empresa gironina dedicada al món de la jardineria liderada per Eduard Pey, tècnic forestal i en jardineria format a l'Escola de Capacitació Agrària de Santa Coloma de Farners. Amb més de 15 anys de sòlida experiència professional, però sempre en contínua formació, treballa amb un equip de professionals qualificats en un projecte que procura estar sempre a l'avantguarda del disseny, les tècniques i els materials utilitzats en jardineria.

Des d’ENTORN MEDITERRANI sabem que el veritable protagonista del nostre ofici són les plantes i que cap espai és igual, per això treballem amb passió, professionalitat i rigor per oferir-vos uns serveis integral de jardineria de màxima qualitat. Cuidem fins l’últim detall dels nostres projectes perquè el vostre jardí sigu un espai de benestar on pugueu gaudir de les vostres activitats de lleure i d'esbarjo.

Us convidem a visitar el nostre espai web, on hem volgut transmetre els valors i aspectes més rellevants de la nostra jardineria. És un orgull compartir amb vosaltres imatges que formen part del nostre catàleg propi, i que són una petita mostra del gran ventall de possibilitats que podem oferir-vos.

Qui som

 

open banner open banner open banner