CAT  ES  EN      

Ecojardineria. Jardins sostenibles. Jardineria sense reg. Jardineria de baix consum. A ENTORN MEDITERRANI l'estalvi d'aigua als vostres jardins ens importa, i molt. No sabem exactament quin nom donar-li, però sabem quin és el concepte: una forma nova d'entendre la jardineria, basada en l'eficiència, responsable amb el medi, i que al mateix temps garanteix les màximes prestacions.

CONSUMS

Un jardí sense reg? Amb flors i bonic? És possible? A ENTORN MEDITERRANI sabem que podem prometre un jardí bonic i sense necessitats d'aigua, fertilitzants químics o pesticides.

MANTENIMENTS

A ENTORN MEDITERRANI sabem que un jardí ecològic ben pensat us abaratirà els costos de manteniment en un 60% en pocs anys. És per pensar-s'ho!

L'ecojardineria és un concepte relativament modern que busca l'eficiència a tots nivells. Una adequada selecció de plantes, essencialment mediterrànies, us garantirà bona part de l'èxit. A partir d'aquí, ens podem plantejar la necessitat d'instal·lar o no sistemes de reg, de minimitzar els manteniments i també l'ús de plaguicides i pesticides. I tot aquest esbós el fem sense renunciar a l'estètica, amb floracions esplèndides tot l'any, i amb gespes de baix consum i plantes entapissants.