CAT  ES  EN      

Design&built: aquesta és la nostra premissa bàsica. Entenem el paisatgisme com el disseny d'exteriors que crea espais confortables i ajustats. Dissenyem el vostre jardí amb AutoCad, seguint les vostres directrius, i, conscients que per al resultat final el disseny no és suficient, li donem també un tractament de paisatgisme personalitzat. Un cop la fase de planificació està enllestida, ens encarreguem d'executar l'obra, independentment de l'envergadura de la mateixa.

DISSENY

Design&built: dissenyem l'espai al vostre gust i a mida amb programes informàtics, però, sobretot, parlem molt amb vosaltres per trobar la fórmula guanyadora.

COORDINACIÓ

Design&built: ens fem càrrec de l'envergadura del projecte, incorporem altres gremis per a la seva execució, i treballem en sintonia, com a una orquestra, per assolir un únic objectiu: la vostra satisfacció.

SUPERVISIÓ

Design&built: cada fase és supervisada meticulosament per aconseguir un resultat espectacular.

CLAUS EN MÀ

Design&built: construïm l'espai amb precisió, mètode i passió per aconseguir el jardí que teniu al cap. Sense maldecaps ni complicacions: claus en mà.

El paisatgisme i el disseny són els dos elements cabdals per aconseguir el jardí dels vostres somnis. Perquè sabem que cadascun és diferent, treballem amb mètode i rigor per donar un tracte diferenciat a cada estudi. Utilitzem tota mena de materials per obtenir resultats avantguardistes i espectaculars a l'alçada de les vostres expectatives. I tot això ho fem sense compromís, atenent-vos amb discreció i diligència.