CAT  ES  EN      

Manteniments a mida, instal·lació de regs automàtics, podes amb criteri, tractaments fitosanitaris (ecològics i químics), desbrossament de parcel·les, tarimes i pèrgoles de fusta, col·locació de pans de gespa natural…

Són molts i variats els serveis que a ENTORN MEDITERRANI us podem oferir, i ens agradaria resumir-ho de la manera següent: SERVEIS INTEGRALS DE JARDINERIA. 

La innovació i la resposta ràpida són dos elements fonamentals per a un bon servei. Conscients que les necessitats del vostre jardí poden ser moltes i molt diverses, des d'ENTORN MEDITERRANI us convidem a consultar-nos i plantejar-nos nous reptes. Us trobarem la solució adequada al vostre cas, sense compromís i amb la màxima professionalitat.

MANTENIMENTS

Portem a terme els manteniments amb diligència i puntualitat, acomplint les vostres expectatives. En funció de cada necessitat, us oferim manteniments setmanals, mensuals, anuals o esporàdics. Ens ajustem al vostre ritme.

PODA I TALA

El punt de partida per als nostres serveis de poda és el respecte pel vegetal. Realitzem podes a mida, independentment del repte que ens plantegeu, amb mètodes manuals o de manera mecanitzada. Si el vostre cas és una tala o abatiment, tot i que sigui difícil, compteu amb nosaltres.

REGS

Dissenyem i executem sistemes de reg automàtic, sense molèsties ni entrebancs: claus en mà. També modifiquem, reparem i reacondicionem els vostres sistemes implantats.

DESBROSAMENT I NETEGES

Desbrossem i netegem les vostres parcel·les, es trobin en l’estat en què es trobin. El nostre compromís és sanejar-vos la finca per evitar problemes amb l'administració pública i els veïns.

ASSESSORAMENT TÈCNIC

Sabem que a vegades us cal orientació per poder tirar endavant el vostre jardí. A ENTORN MEDITERRANI us oferim els nostres coneixements per resoldre els vostres dubtes, amb la possibilitat de presa de mostres i analítiques.

FORMACIÓ

 La formació com a element instructiu: realitzem cursos i ponències a mida, amb temari propi, i ajustats a les vostres necessitats i horaris. La nostra trajectòria ens avala: hem treballat fent classes per a l'Ajuntament de Quart, al Centre Formatiu 'Tres Roques' de Mataró, al Consell Comarcal del Baix Empordà, a la Fundació Oscobe, i a la Fundació TASCA, entre d’altres. Demaneu-nos informació sense compromís.