Qui som

Entorn Mediterrani és una empresa jove i dinàmica, nascuda a la ciutat de Girona a finals de l’any 2006. Gràcies al nostre compromís i el tracte personalitzat tenim una cartera de clients consolidada i en creixement constant. Oferim dissenys avantguardistes i adequats al nostre clima, així com la gestió i manteniment d’espais verds, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

La satisfacció que aquests últims ens han manifestat és el nostre millor aval. La nostra serietat a l’hora d’encarar els projectes que ens encomanen, així com la formació i professionalitat del nostre equip tècnic, possibiliten que puguem assumir projectes molt diversos, tant d’àmbit públic com privat.

Perquè ens diem Entorn Mediterrani? Gràcies a la versatilitat dels nostres serveis, oferim solucions a qualsevol qüestió relacionada amb la jardineria, el paisatgisme i de forma genèrica el medi ambient. El denominador comú és un mateix entorn, i per la nostra situació geogràfica concreta l’hem anomenat Entorn Mediterrani.

Els fonaments d’Entorn Mediterrani se sustenten en la formació tècnica constant dels nostres professionals, així com en el reciclatge continu en continguts. Innovació en els dissenys i els materials i formació continuada: aquestes són algunes de les nostres claus d’èxit.